GündemKırıkkaleManşetSağlık

ÖZEL YAŞAM’da başarılı operasyon

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

23 adet taş çıkarıldı

Kırıkkale Özel Yaşam Tıp Merkezi’nde başarılı bir operasyonla böbreklerinde taş olan hastadan 23 adet taş çıkarıldı.

 

ÖNEMLİ BİR OPERASYON

Kırıkkale Özel Yaşam Tıp Merkezi’nde başarılı bir operasyona daha imza atıldı. Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Yusuf Altan tarafında gerçekleştirilen bir operasyonla, 60 yaş üstündeki bir hastanın böbrek rahatsızlığına son verildi. Yaklaşık 1.5 saat süren bir operasyonla böbreklerinde taş olan hasta taşlardan kurtuldu. Mehmet Pehlivanlı isimli hasta için taş çıkarma operasyonu uygulandı. Çok başarılı gerçekleştirilen operasyonla hasta hem taşlardan hem de ağrılarından kurtularak sağlığına kavuştu ve kısa sürede normal hayata döndü.

 

ÇOK BAŞARILI GEÇTİ

Operasyonun başarılı gerçekleştiğini söyleyen Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Yusuf Altan, “Hastamız bize geldiğinde şiddetli ağrıları vardı. Tetkiklerin ardından ağrının sebebini tesbit ederek böbreklerinde taş olduğunu belirledik. Başarılı geçen bir taş çıkarma operasyonla hastamızı taşlardan ve ağrılardan kurtarıp sağlığına kavuşturduk” dedi. Sağlığına kavuşan ve kısa sürede normal hayata dönen hasta Mehmet Pehlivanlı, Özel Yaşam Tıp Merkezi’ne ve doktoru Yusuf Altan’a teşekkür ederek, “Çok sıkıntı çektim. Allah razı olsun, doktor bey sıkıntılardan kurtardı beni. Yaşam’a da doktor Yusuf beye de teşekkür ediyorum” dedi.

 

TAŞ ÇIKARMA OPERASYONU

Böbreklerinde taş olan hastaya taş kırma operasyonu yerine taş çıkarma operasyonu uygulandı. Hastadan 23 adet leblebi ve fındık büyüklüğünde taş çıkarıldı. 1.5 saatlik bir operasyonla gerçekleştirilen ameliyat başarılı geçti. Özel Yaşam’da daha önce de büyüklüğü dikkat çekici taş çıkarma ve benzer operasyonlar gerçekleştirilmişti. Hastane bu konudaki başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu