Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Partilerde aday adayı yoğunluğu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YSK’nın 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için takvimi açıklarken, partilerde aday adayı yoğunluğu yaşanmaya başlandı. Yoğunluğun en fazla yaşandığı Ak Parti’de Cuma günü aday adayı müracaatta bulunurken, Cumartesi ve Pazar günü 15’e yakın başvurunun yapılması bekleniyor.

BÜYÜK YOĞUNLUK AK PARTİ’DE

Kırıkkale’de seçim heyecanı yaşanmaya başlanırken aday adayı müracaatları da ardı ardına yapılmaya başlandı. Partiler arasında en fazla yoğunluğun yaşandığı Ak Parti’de mevcut Milletvekillerinden Abdullah Öztürk’ün Cuma günü genel merkeze yaptığı öğrenildi. Cuma günü Ak Parti’den Haydar Albayrak, Hüseyin Yılmaz, Dr. Selma Demir, Yakup Utku ve Ertuğrul Karakaya aday adaylığı başvurusunda bulundu. Ak Parti’de bugün de Şerafettin Atalay, Yunus Güni, Ertan Taşkın, Mürsel Akçay, Mustafa Arslan, Erdal Doluca, Fahrettin Gök, Av. Mustafa Murat Kaplan aday adaylık başvurusunda bulunacak. Yarın ise Satılmış Aksun’un aday adaylık başvurusunda bulunacağı öğrenildi.

MHP’DE MÜRACAATLAR GENEL MERKEZE

Kırıkkale’de yoğunluk yaşanan partilerden bir diğeri ise Milliyetçi Hareket Partisi. MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av.Murat Abalı Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Abalı dan boşalan göreve ise Yaşar Erdal getirildi. Aday adayı yoğunluğu yaşanan MHP’de müracaatlar genel merkeze yapılıyor. MHP’den 25. Dönem Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, Bülent Bozkurt, Ömer Dedebali, Av. Abdullah Pekgöz, İdris Aykul ve Yasin Kılıç’ın aday adaylığı başvurusunda bulunacağı öğrenildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x