GündemManşet

Pasta denince akla Lale’nin Cafesi gelir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Pasta denince akla Lale’nin Cafesi gelir

Faaliyete girdiği günden beri Kırıkkalelilerin Butik Pasta’da vazgeçilmez tercihi olan Lale’nin Cafesi, yeni yılda da Kırıkkalelilere hizmet vermeye devam edecek.

 

ÖZEL TASARIM, KATKISIZ

Geçtiğimiz yıl Fabrikalar Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi 31’inci sokakta faaliyete giren Lale’nin Cafesi, yeni yılda da Kırıkkalelilere hizmet vermeye devam edecek. Özellikle Butik Pasta’da Kırıkkalelilerin bir numaralı tercihi olan Lale’nin Cafesi, nezih ve ferah bir yere sahip. Ailenizle ve dostlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz bir mekan olan Lale’nin Cafesi’nde özel günler, toplantılar, günler de yapma fırsatı bulunuyor. Yaş pasta çeşitleri, kuru pasta çeşitlerinin de bulunduğu Lale’nin Cafesi’nde Özel Tasarım, katkısız Butik Pasta siparişleri de verilebiliyor.

 

ÖZEL GÜNLER, TOPLANTILAR

Kırıkkalelilerin gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Lane’nin Cafesi İşletme Sahibi Lale Pehlivanlı, işletmesinin bir yıl önce faaliyete geçtiğini ve bir yıl içerisinde Kırıkkalelilerin gösterdiği ilgiye teşekkür etti. İşletme hakkında bilgi veren Pehlivanlı, “Cafemizde butik pasta siparişleri alıyoruz. Butik pastalarımız katkısız ve özel tasarım olarak yapıyoruz. Ayrıca cafemizde özel günler, toplantılar, günler de yapıyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x