Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür Sanat

Pazartesi Günü Türk Mutfağında Buluşalım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında etkinlik düzenlenecek. 22 Mayıs Pazartesi günü Türk Mutfağı üzerine konuşma ve slayt gösterisi ile Türk Mutfağı Haftası yemek sunumu ve tadımı gerçekleştirilecek.

HABER: TAHİR ERDEM

22 Mayıs Pazartesi günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde ‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında etkinlik düzenlenecek. Etkinlikle ilgili bilgiler veren İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Şebnem Kaygusuz, “T.C. Cumhurbaşkanlığı ve Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteği ile hazırlanan “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” kitabından hareketle hayata geçirilen “Türk Mutfağı Haftası” 2022 yılından itibaren ülkemizde ve dış temsilciliklerimiz aracılığı ile tüm dünyada dikkat çekecek düzeydeki etkinliklerle kutlanacaktır.

Bu kapsamda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün koordinasyonuyla ilimizde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediyesi iş birliği ile 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü Türk Mutfağı üzerine konuşma ve slayt gösterisi ile Türk Mutfağı Haftası yemek sunumu ve tadımı gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu