GenelSiyaset

Pekdoğan adaylık müraacatında sert konuştu

Uzun süredir kamuoyunda Cumhuriyet Halk Partisi'nden aktif siyaset yapacağı beklenen Kırıkkale Eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan aktif siyaset için startı verdi.Mevcut belediye yönetimini yaptıgı eserleri silmekle suçladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun süredir kamuoyunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden aktif siyaset yapacağı beklenen Kırıkkale Eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan aktif siyaset için startı verdi.Mevcut belediye yönetimini yaptıgı eserleri silmekle suçladı.

6 yıl önce geçiş yaptığı Cumhuriyet Halk Partisinde tekrar siyasete dönen Pekdoğan yaptığı konuşmada 20 yıldır Kırıkkale’nin hizmet kervanında yeteri kadar payını alamadığını belirterek yeniden belediyecilik hizmetleri için kendisinin bu göreve talip olduğunu dile getirdi.

Mustafa Pekdoğan, 11.00’de Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda, CHP’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladı. Mustafa Pekdoğan’ın adaylık açıklamasına CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ve çok sayıda partili katıldı. Onur Yüksel Bozdağ açılış konuşmasında 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarken öğretmenlerin ekonomik olarak çok iyi bir konumda olması gerektiğine vurgu yaptı.

HİZMET YAPMADILAR
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Kırıkkale Eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan AK Parti iktidarının ve 20 yıldır devam eden AK Parti belediyeciliğinin Kırıkkale’yi hizmette geri planda bıraktığını ve başkent Ankara’nın yanında olan cumhuriyet şehri Kırıkkale’nin maalesef ki yeteri kadar belediyecilik hizmeti görmediğini söyledi.

BELEDİYECİLİK YENİDEN BAŞLAYACAK
Pekdoğan Kırıkkale Belediyesi’nin hizmette sınıfta kaldığını vatandaşa su veremediğini ciddi hiçbir projesinin olmadığını ifade etti .Bununla beraber hizmet yapmayan belediyenin kendi dönemlerinde getirmiş olduğu hizmetleri de tarihten sildiğini vurguladı.

Pekdoğan konuşmasında “Kırıkkale belediyecilik hizmetinde bizim dönemimizde farkındalık yaşadı .33 tane otobüs getirdik. Fırın yaptık ,sebze hali yaptık .Kültür parkı yaptık.Daha sayamayacağın kadar esere imza attık .Bugün bunlardan birçoğu Maalesef ki ortada yok ve bu hizmetlerin üzerine konan bir hizmet de yok. Bunlar bırak hizmet yapmayı yapılan eserlerin de tarihten sildiler .”şeklinde konuştu

FB_IMG_1700825474204

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Genç Osman
Genç Osman
1 Aralık 2023 09:09

Savulun Battal Gazi geliy

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x