Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Pekdoğan Anıldı

2016 yılında İstanbul Vezneciler semtinde hainlerin saldırısı sonucu Şehitlik olan Polis Memuru Emrah Pekdoğan şehadetinin 4.yılında Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği ve ailesi tarafından kabri başında anıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Düzenlenen programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Emrah Pekdoğan hakkında programa katılanlara şu bilgiler verildi. “Mehmet ve Nurişen çiftinin Üç çocuğundan ortanca çocuğu olarak 20 Şubat 1994 tarihinde İlimizde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Karşıyaka Fatih İlköğretim okulunda, Lise Öğrenimini Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlamıştır.2012 yılında Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulunda başladığı Polislik eğitim ve öğrenimini 2014 yılında tamamlamış ve ilk görev yeri olan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü emrinde görevine başlamıştır. Üniversitelerin güvenliğini sağlamak amacı ile görevlendirilen Çevik Kuvvet ekibinde görev yapmakta iken 07 Haziran 2016 tarihinde Vezneciler semtinde seyir halindeki Çevik Kuvvet araçlarına PKK\TAK tarafından gerçekleştirilen hain bombalı saldırı sonucu, mesai arkadaşları Ramazan Kırboğa, Kadir Cihan Karagözlü, Duha Beker, Yaşar Özlem, Gökhan Topçu ile birlikte Şehitlik mertebesine ulaşmıştır.Bekar olan Şehidimiz, düzenlenen törenle, Nur Caminden kaldırılarak Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir.Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi olarak Şehidimiz Polis Memuru Emrah Pekdoğan ve aynı olayda Şehit olan arkadaşlarını şehadetlerinin 4. yılında bu vesile ile de bütün Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun “dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x