Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Pekgöz; “Kurutun Bataklığı”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış ve başarılı Avukatlarından Abdullah Pekgöz, “Çocuk Yarışma Programları” ile ilgili sosyal medya hesabından bir bildiri yayınladı.

BARLARDA YENİ ALEYNALAR

Kırıkkale’nin Tanınmış ve Başarılı Avukatlarından Abdullah Pekgöz yarışma programlarında ki çocuk istismarına karşı mücadelesine devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Pekgöz daha evvel bu proglamlarla ilgili davalar açmış ve programları yayından kaldırmıştı. Pekgöz Acun Ilıcalı’nın canlı yayında duyurduğu Yeni Çocuk Şarkı Yarışması programı ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Pekgöz “Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süredir yazmıyorum, Hem ülkemizin bu kasvetli ortamında insanlar okumaktan sıkılıyorlar haklı olarak.
Ancak ülkemizde öyle olaylar oluyor ki vicdanen rahatsız olmamak ve düşüncelerini belki haykıramazsın ama elinden geliyorsa fısıltıyla olsa da konuşmazsan, yazmazsan, söylemezsen huzursuz oluyorsun.
Son günlerde kamuoyunda bir Aleyna Tilki muhabbetidir gidiyor. On altı yaşındaki bu kız (yasalarımıza göre çocuk) barlarda sahneye çıkıyor ve şarkı söylüyormuş. Yetkililerde doğal olarak bunu engellemişler. İlgisiz kalmayan yetkililere teşekkür ediyorum. Aslında görevlerini yapmışlar, ancak günümüzde görevini yapmak istisna olmuş vaziyette, kural olan işini yapmamak.
Tamam, bu olay üzerine gidilmesi iyi hoş, isabetli de önemli olan bataklığı kurutmak.
Biliyorsunuz ülkemizde şanslı mı şanslı bir çocuk var, Acun Ilıcalı. Adamın her yaptığı program reyting rekorları kırıyor ki paraya para diyemiyor paya diyormuş!
Birkaç gün önce reyting rekorları kıran programlarından birinde bir açıklama yaptı. YENİ BİR ÇOCUK ŞARKI YARIŞMASI PROGRAMI hazırlamış ve pek yakında başlayacağı müjdesini veriyor seyirci de elleri kırılana kadar alkışlıyordu.
Şimdi bu programı bir düşünün, daha önce böyle programlar yapmıştı ve şikâyetler/şikâyetimiz üzerine kaldırılmıştı ki yeni bir program yapıyor ve bu şanslı mı şanslı çocuğa kimse dur demiyor.
Siz on altı yaşındaki Aleyna Tilki’yi çok ama çok haklı olarak çocuk kabul edip şarkı söylemesini yasaklayacaksınız ama diğer taraftan Acun Ilıcalı daha nice Aleyna Tilki’leri gece barlarda şarkı söylesin diye sokağa sürecek.
Bu işte bir terslik yok mu ne dersiniz.
Önce bataklığı kurutun.” İfadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x