Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür Sanat

“Pirinçler Yeşerecek” Oyunu Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Adana Devlet Tiyatrosu tarafından “Pirinçler Yeşerecek” adlı oyun 16 Aralık 2023 tarihinde Kırıkkale’de sanatseverlerle buluşacak.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Adana Devlet Tiyatrosu’nun 16 Aralık 2023 tarihinde Kırıkkale Kültür Merkezinde sahneleyeceği “Pirinçler Yeşerecek” isimli Tiyatro oyununun biletleri Kültür merkezi gişelerinde satışa sunulduğu bildirildi. Saat 20:00 da başlayacak oyunun Tam Biletlerinin 45 TL, Öğrenci Biletinin ise 30 TL olduğu öğrenildi. Sedat Veyis Örnek’in yazıp Nesimi Kaygusuz’un yönettiği oyunda; savaş, ölüm, sevgi, umut, korku gibi çarpıcı kavramlar oyun kişileri üzerinden sorgulanıyor. Yeni yeni serpilen umudu, bir çocuğun; savaşı ve korkuyu, bir askerin; çaresizliği ise bir kadının temsil ettiği oyunda, kadının çocuğunu yeşeren pirinçle bir tutuşu, umudun doğan çocukla birlikte yaşayıp ve yeniden filizlendiğini düşündürüyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu