Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

POLİSİMİZ ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENİYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale MHP Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer, Polis teşkilatının 170.kuruluş yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada, tüm polis teşkilatının kuruluş yıldönümlerini kutladı. Göçer, polisin devlet ile millet arasında en önemli köprü olduğuna işaret ederek, polisin ifa ettiği görevin son derece değerli olduğuna işaret etti.
 
DEVLET İLE MİLLET ARASINDAKİ KÖPRÜ
MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer, hafta nedeniyle yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “Canımızın malımızın güvenliğini ve asayişini muhafaza etmek için gece gündüz demeden çalışan polislerimiz, devletimiz ve milletimiz arasındaki en önemli köprülerden biridir. Toplumumuzun refahını bozmak isteyenler ve ülkemizin bütünlüğünü hazmedemeyenlerle, dur durak bilmeden mücadele eden polislerimizin ifa ettikleri vazifeler kuşkusuz ülkemiz için son derece değerlidir.”
 
HİZMETLERİ TAKDİRE ŞAYAN
“Yeri geldiğinde ailelerinden ayrı, yeri geldiğinde ise zor şartlar altında kalarak görevlerinin başında olan polislerimiz her yerde ve her zaman milletimizin yardımına koşmakta, vatandaşlarımızı her türlü belalardan ve illetlerden uzak tutmak için elinden geleni yapmakta, vatanımızın zararına faaliyetlere engel olmakta, milletimizin yasal kurallar içerisinde yaşaması için çalışmaktadır.” sözleriyle teşkilatın önemine vurgu yapan Göçer, “1845 yılında kurulan emniyet teşkilatımız dürüstlüğü ve adaleti amaç edinerek hukukun üstünlüğüne dayanan hizmetleri takdire şayandır. Türk polis teşkilatının kuruluşunun 170. Yılında başta ilimizde hizmet veren polislerimiz olmak üzere bütün polislerimizin polis haftasını kutlar. vazifesi başında şehadet mertebesine ulaşan şehit polislerimizi rahmetle anar, gazilerimize ve emekli olan polislerimize üstün hizmetlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.  Milliyetçi hareket partisi olarak polislerimizin sorunlarının çözümünde, sosyal haklarının iyileştirilmesinde, bütün çabaları gösterdiğimizden ve bundan sonra da her zaman polislerimizin yanında olacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum.” Sözlerine yer verdi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu