Asayiş

POMPALI TÜFEKLE OYNARKEN ARKADAŞINI VURDU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Balışeyh Beşbıçak köyünde bir genç, arkadaşlarıyla otururken yanında bulunan pompalı tüfekle oynadığı esnada silahın ateş almasıyla 16 yaşındaki arkadaşını vurdu.

HABER: TAHİR ERDEM

 

KURTARILAMADI

Olayda yaralanan genç hayatını kaybetti. 17 yaşındaki genç, doldur-boşalt yaptığı pompalı tüfek ile oynarken 16 yaşındaki arkadaşının ölümüne sebep oldu. İddialara göre, Beşbıçak köyünde arkadaşı E.T ile bir araya gelen 16 yaşındaki Y.T yanında bulundurduğu pompalı tüfeği incelemeye başladı. İncelediği esnada tüfek kazara alev aldı. Tüfekten çıkan saçmalar, yanındaki arkadaşı E.T’ye isabet etti.Tedavi altına alınan 16 yaşındaki genç, hastanede yapılan müdahalelererağmen kurtarılamadı. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ruhsatsız olduğu öğrenilen pompalı tüfeğe de el konuldu. Gözaltına alınan şüpheli Y.T’nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu