Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

“Programa katılmayacağım”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 6 Aralık’ta yapılacağı belirtilen Kerbela Anma Gecesi programanına katılacağı öne sürülen İkbal Gürpınar, yanlış bilgilendirilmeden ötürü programa katılmayacağını belirtti, gelişmelerle ilgili bir duyuru yayınladı.

DUYURU YAPTI
Aralarında Nihat Hatipoğlu ve İkbal Gürpınar’ın da katılacağı bildirilen, Türkiye Gençlik Teşkilatı tarafından organize edileceği duyurulan Kerbela Anma Gecesi programına Gürpınar’ın katılmayacağı öğrenildi. Gürpınar sevenleri, kendisini sosyal medyadan izleyen takipçileri ve hemşehrileri için bir duyuru yayınlayarak durumu herkese bildirdi.

YANLIŞ BİLGİLENDİRİLDİK
Gürpınar sosyal medya hesabından yayınladığı iptal duyurusu ile kendisini takip edenleri ve programı bekleyenleri şöyle bilgilendirdi: “İptal Duyurusu! Lütfen dikkat! Daha önce 6 Aralıkta Kırıkkale’de katılacağımızı duyurduğumuz Kerbela programı, yanlış bilgilendirildiğimiz için tarafımızca iptal edilmiştir. Başkaları katılıyor mu bilemiyorum ama eşim Emre Ermiş ve ben gitmiyoruz. Lütfen haberdar olanlara duyurun… Sevgiler…”

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu