Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Projelerinizde kadın var mı?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Kadın Platformu Derneği üyeleri belediye başkan adaylarını ziyaret edip, ‘Kadın Dostu’ bir kent istediler. 

ADAYLARA ZİYARET

Dernek Başkanı Ayten Polat, yönetim kurulu üyeleri, Şerife Timurlenk Ülkü Toksoy, Neslihan Luyüz, Hatun Pehlivanlı, Çiğdem Demir ve Esra Erdemir ilk olarak Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Daha sonra Milliyetçi Haret Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Eroğlu’nu ziyaret ettiler. Dernek üyesi kadınlar kadınların sorunlarını paylaşıp, adaylardan isteklerde bulundular.

DAYANIŞMA MERKEZİ İSTEDİLER

Dernek üyesi kadınlar, Belediye Kadın Meclisi ve Kadın Dayanışma Merkezi’in oluşturulması gerektiğini ifade ederek; kadına şiddet, cinsiyet ayrımı ve kadınların istihdamı konularında görüşlerini dile getirdiler. Adaylara belediyecilik anlayışlarında kadınların yerinin neolacağını soran üyeler, başkan adaylarından bu konudaki projelerini dinlediler.  (Haber; Arif Çakıroğlu)

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet
Ahmet
30 Aralık 2013 23:34

Tercihimiz Saadet Partisi. Misyonu,vizyonu kişiliği ile örnek bir aday.Oyumuz Mahir YILMAZ’a, Kırıkkalenin kaybolan yıllarını yeniden kazanmak için.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu