Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Protokol imzalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çevre düzenlemesi için protokol imzalandı
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mega Mühendislik Firması Arasında İmza Töreni yapıldı. Yapılan İmza Törenine; Vali Ali Kolat, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Mega Mühendislik Şirketi temsilcisi Kazım Parlak ve Dursun Akyol ile diğer yetkililer katıldı.
Hibe çevre düzenlemesi
İmza töreninden önce yapılan açıklamalarda; 2.200.000.TL. keşif bedeli olan Merkez İmam Hatip Lisesi Çevre düzenlemesi ve Spor Salonu yapım işinin Devlet-Halk katkısıyla gerçekleştirileceği, çevre düzenleme inşaatında 24 kalem imalatın 15 kalem inşaat malzemesi ile  Spor Salonu için 222 kalem imalattan 17 kalem inşaat malzemesinin İdarece temin edildikten sonra Çevre Düzenlemesi ve Spor Salonu inşaatının tamamlanıp 2015 yılı Temmuz ayında hibeci tarafından yapılarak okul açılışının sağlanacağı ifade edildi.
Düzenlenecek
Daha sonra, Hayırsever Mega Mühendislik ortağı Kazım Parlak ve Dursun Akyol ile Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin arasında, Vali Ali Kolat’ın huzurunda Anadolu İmam Hatip lisesi binası ve pansiyon binasının çevre düzenlemesi ile Spor Salonunun yapımına dair protokol imzalandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu