Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Puanlı atletizm yarışmaları tamamlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar, Gençler Puanlı Atletizm yarışmalarının kapanış yarışmaları ve ödül töreni  Başpınar Stadyumunda yapıldı. Yarışmalara küçükler, yıldızlar, gençler kategorilerinde 350 sporcu katıldı.

 

350 SPORCU KATILDI

Başpınar Stadyumu Tartan pistinde 11 – 17 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılan puanlı atletizm yarışmaları; küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde 100 metre, 200 metre, 300 metre, 400 metre, 800 metre,1500 metre, 2000 metre, 3000 metre, 100 metre engelli, 300 metre engelli koşu, cirit atma, gülle atma, çekiç atma,  uzun atlama, disk atma, üç adım atlama, sırıkla yüksek atlama 4×100 metre bayrak koşusu  yarışmaları ile küçüklerde fırlatma topu yarışmaları yapıldı.

ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

Puanlı Atletizm yarışmalarının ödül töreninde konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural, “Atletizm branşının diğer bütün spor branşlarının alt yapısı olduğunu belirtti, ülkemize, ahlaklı, zeki ve başarılı sporcular yetiştirmek için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak alt yapı çalışmalarına önem veriyoruz.”dedi.

GRUP MÜSABAKALARINDA YARIŞACAKLAR

Puanlı atletizm branşında katılım ve rekabetin üst seviyede olduğunu söyleyen Vural, yarışmada emeği geçen başta beden eğitimi öğretmenleri olmak üzere, Atletizm ve Okul Sporları İl Temsilciliğine, hakemlere ve yarışmalarda görev alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Vural, yarışmaya katılan ve grup müsabakalarına katılacak olan bütün sporculara başarılar diledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x