KırıkkaleManşetSiyasetYahşihan

Ramazan Can’dan Müjde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Can’dan müjde
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde Yahşihan İlçesi’ne 10 metrekarelik bir alana huzur evi yapılacağını açıklayan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, huzur evinin yapılmasıyla birlikte Kırıkkale’de istihdam alanlarının oluşacağını söyledi.

Meclise gelen azaldı
Halk günleriyle birlikte vatandaşların sorunlarını daha yakından bildiklerini belirten Can, “Daha önceden vatandaşlar, dertlerini anlatmak için Meclise geliyorlardı. Hem zamanları hem de maddi olarak yıpranıyorlardı. Halk günleri bu sorunu sona erdirdi.” dedi.

Kimseye kurban edilmeyecek
Hukuk devletinde terörün yaşamayacağını belirten Can, “Terörle bir yere varamazlar. Akılcı ve sağ duyuyu ön plana çıkartmak lazım. Bu insanlara pirim verilmeyecek. Devlet ve hükümetimiz gereğini yapıyor. Hukuk çerçevesinde bunlar mutlaka gereken yapılacak. Halkımızı sağduyuya davet ediyorum. Çözüm süreci devam edecek ve kimseye kurban edilmeyecek. Açılım milli birlik ve beraberliğin projesidir. Bu projeyi Kürt haklıda istiyor. Bu proje devam edecek.” diye konuştu.

AK PARTİ’nin şovu şeklinde olacak
Gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Kongre takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başladığını açıklayan İl Başkanı Mürsel Akçay, “22 Şubat 2014 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile Büyük Kongreden önceki süreç tamamlanmış olacaktır.5. Olağan Kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması köy ve mahalle delege seçimleridir. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşıdır. Bunun için delege seçimleri köy, mahalle ve beldelerimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımı ile mahallinde ve sandık konularak yapılacaktır. Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile Tüzüğümüzde ve Yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilecektir. İlimiz  ve İlçemizdeki delege seçimleri tüm köy ve mahallerimizde ……. Ekim 2014 günü aynı gün ve saatte yapılacaktır. Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallerimizde atılmış olacaktır. Daha sonra Kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında İlçe Kongreleri ve 22 Kasım 2014 – 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da İl Kongreleri gerçekleştirilecektir. Bu seçim AK Parti’nin şovu şeklinde olacak” dedi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Haydar Veli
Haydar Veli
14 Ekim 2014 07:54

10 m2 çok büyükmüş 3 m2 yeter bence 🙂

Başa dön tuşu