GündemKırıkkaleManşet

Ramazan geldi, hoş geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan geldi, hoş geldi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriOn bir ayın sultanı Ramazan bereketi ve huzuruyla geldi.  Bin aydan daha kutsal bu ayda “Kimse kimsesiz kalmasın” yine büyük bir yardımlaşma çemberi kurulacak. Kırıkkale Valisi Ali Kolat, yayımladığı mesajla Ramazan Ayı’nın yardımlaşma ve birlikte olma duygusunun en üst seviyeye çıktığı bir ay olduğunu söyledi.
İftar sofraları birliktelik sağlayacak
Vali Ali Kolat, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Rahmet ve bereket simgesi, mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın ve karşılamanın sevinci ve mutluluğunu milletçe hep birlikte yaşamaktayız. Bu kutsal ay münasebetiyle, güzel hasletler, manevi duygularımız, kardeşlik ve sevgi bağlarımız her zamankinden daha fazla hissedilmekte ve güçlenmektedir. Ramazan ayı boyunca şehit aileleri ve gazilerimiz, yoksul aileler, yaşlılar, koruyucu aileler, yetiştirme yurdu ve çocuk yuvası ile ilçelerimiz ziyaret edilerek halkımızla iftar sofrasında buluşulacaktır. İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları eliyle fakru zaruret içerisinde olan vatandaşlarımıza ulaşılarak Devletimizin ve Hükümetimizin şefkati bir kez daha hissettirilecektir.
Huzur tedbirleri alındı
Vatandaşlarımızın Ramazan ayını sağlık, huzur ve güven içerisinde geçirmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurum ve kuruluşlarca gerekli tedbirler alınmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan ayının İlimiz, Ülkemiz, İslam âlemi ve dünya milletleri için hayırlara vesile olmasını temenni eder, Kırıkkaleli hemşehrilerime sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir Ramazan ayı dileklerimle selam ve saygılarımı sunarım.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu