GündemKırıkkaleManşetYaşam

Ramazan Sokağı’na büyük ilgi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında kuracağı Ramazan Sokağı 30 gün boyunca açık olacak. Ramazan Sokağında yer alabilmek için şehir esnaflarından büyük bir ilgi gözleniyor.
Çok amaçlı kullanılabilecek
Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı da geçtiğimiz günlerde Ramazan Sokağında kurulan stantlarla ilgili bilgi almış ve çalışmaları yerinde incelemişti. Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Sokağında kafeterya, çay evi, kitap satışı gibi bir çok sektörde firmalar hizmet verecekler.
 
Şenlik düzenlenecek
Kırıkkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Şenlikleri de yine Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlikler 12 Temmuz ile 18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Şenlikler kapsamında eğitici ve eğlendirici programlar yapılacak. Tasavvuf müziği konserleri, animasyon ve semazen gösterileri ve halk konserleri de şenlikler kapsamında yer alacak.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu