Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Renkli Parmaklar Resim Yarışması Düzenlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de anaokulları arası ‘Renkli Parmaklar’ resim yarışması düzenlendi.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Kırıkkale Final Okulları bir ilke imza atarak anaokulları arasında kent genelinde ‘Renkli Parmaklar’ resim yarışması düzenlendi. Yarışmaya kent genelindeki ana okullardan yüzlerce öğrenci katıldı. Neşe içerisinde resimlerini çizen öğrenciler keyifli vakit geçirdiler. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte oyunlar oynandı, unutulmaz bir gün geçiren öğrencilere pamuk şeker ikram edildi.

KIRIKKALE’DE BİR İLK

Kırıkkale Final Okulları Müdürü Osman Söğüt etkinlikte yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın neşe içerisinde hem sanatsal faaliyetlerde bulunmaları hem de eğlenerek, oynayarak eğlenceli zaman geçirmeleri bizim için çok önemli. Bu yarışmamızı geleneksel hale getirerek Kırıkkale ile özdeşleştirmek istiyoruz. Yarışmayı düzenleyen okul yönetimimize, emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu