Manşet

Saç kesim ücretlerine zam geldi

Kuaförler Odası tarafından alınan karar doğrultusunda erkek saç kesimi, kadın saç kesimi, çocuk saç kesimi ile diğer bakım ücretlerine yönelik zam yapıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kuaförler Odası tarafından alınan karar doğrultusunda erkek saç kesimi, kadın saç kesimi, çocuk saç kesimi ile diğer bakım ücretlerine yönelik zam yapıldı.
Erkek saç kesim ücreti 150 TL’ye, kadın saç kesim ücreti ise 200 TL’ye yükseltildi. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Birdal, “Uzun zamandır ücretlerimizde güncelleme yapmıyorduk. Son dönemde artan fiyatlardan bizlerde etkilendik. Bu nedenle aldığımız karar doğrultusunda fiyatlarımıza zam yapma zorunda kaldık” dedi.Düğün hazırlığında olan çiftleri de üzen bu karar 1 Şubat tarihi itibariyle uygulanmaya başlayacak. Gelin başı (normal makyaj dahil) 3 bin TL, porselen makyaj ise 2 bin TL oldu. Damat tıraşı fiyatı da bin TL oldu. Erkek Berberi Rayiç Listesi (1. Sınıf) ile Bayan Kuaförleri Rayiç Listesi yapılan işin çeşitliliğine göre de değişiklik gösterecek. Bakımına düşkün olan kadın ve erkekleri yakından ilgilendiren bu karar doğrultusunda nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu.Erkek saç kesim ücreti 150 TL’ye, kadın saç kesim ücreti ise 200 TL’ye yükseltildi. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Birdal, “Uzun zamandır ücretlerimizde güncelleme yapmıyorduk. Son dönemde artan fiyatlardan bizlerde etkilendik. Bu nedenle aldığımız karar doğrultusunda fiyatlarımıza zam yapma zorunda kaldık” dedi.Düğün hazırlığında olan çiftleri de üzen bu karar 1 Şubat tarihi itibariyle uygulanmaya başlayacak. Gelin başı (normal makyaj dahil) 3 bin TL, porselen makyaj ise 2 bin TL oldu. Damat tıraşı fiyatı da bin TL oldu. Erkek Berberi Rayiç Listesi (1. Sınıf) ile Bayan Kuaförleri Rayiç Listesi yapılan işin çeşitliliğine göre de değişiklik gösterecek. Bakımına düşkün olan kadın ve erkekleri yakından ilgilendiren bu karar doğrultusunda nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x