GündemKırıkkale

Sağanak yağışa dikkat

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından Kırıkkale için hava durumu raporunda kuvvetli yağış uyarısıyla geldi. Meteoroloji İşleri Müdürlüğü Kırıkkale için saatlik hava durumu tahminini de verdi.

38 İL BULUNUYOR

Kırıkkale hava durumu raporunu yayınlayan meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı verdi. Meteoroloji’nin uyarı verdiği iller listesinde Ege, Karadeniz, Marmara ve İç Anadolu bölgesinde 38 il bulunuyor. Bu illerde çok kuvvetli yağışlar görülecek. Yağışlar çarşamba gününe kadar devam edecek. Meteorolojinin hava durumu tahminine göre bugün kuvvetli yağış beklenen 38 il şöyle: İstanbul, Ankara, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu, Kütahya, Manisa, Uşak, Aydın, Denizli, Muğla, Burdur, Antalya, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Trabzon, Konya.

Haber Merkezi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x