Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Sağlık bizim önceliklerimiz arasında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek sendika yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan MHP adayı Yarar, sağlıkçıların fedakarca bir çalışma sergilediklerini hatırlatarak, kendi dönemlerinde sağlığında öncelikli konular arasında yer aldığını söyledi. Yarar “Sağlıklı ve mutlu bir Kırıkkale için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” diye konuştu.

SAĞLIKÇILAR YARAR’I AĞIRLADI

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek gündeme dair sohbet etti. Ziyarette 27. Dönem Kırıkkale Milletvekili adayı Dr. Ömer Dedebali, Türkiye Kamu- Sen İl Temsilcisi A.Yücel Karabacak, Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Buluç, sendika üyesi sağlıkçılar hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette sendika üyeleri MHP’li aday Yarar’a çiğ köfte ikramında bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Buluç, Yarar’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

DERDİMİZ KIRIKKALE’YE HİZMET ETMEK

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan MHP’li Başkan adayı Yarar “Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığının aylık istişare toplantısına katıldık. Toplantımızda üretken belediyecilik, Kırıkkale’nin sorunları ve 31 Mart seçimleri üzerine sohbet ettik. Bizleri ağırlayan Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Murat Buluç başta olmak üzere toplantımıza katılan üyelere ve misafirlere teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Yarar “Bizim derdimiz memleketimiz Kırıkkale’ye hizmet etmek. En iyi hizmet edecek, en iyi olan, en çok çalışan, gönlünü kalbini milletine açarak Allah’a sığınmış ve memleketi içinde güzel hizmetler yapacak olanın kimse canabı Allah belediye başkanlığını ona nasip etsin diye dua ediyoruz. Tekraren ziyarette bizleri ağırlayan sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x