Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Sağlık Personeline Eğitim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı İl Ambulans Servisi Başhekimliği personeli tarafından Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan sağlık personeline yönelik Çocuk İleri Yaşam Desteği (ÇİLYAD) ile Travma İleri Yaşam Desteği (TİLYAD) eğitimleri düzenlendi.

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı İl Ambulans Servisi Başhekimliği personeli tarafından Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan sağlık personeline yönelik Çocuk İleri Yaşam Desteği (ÇİLYAD) ile Travma İleri Yaşam Desteği (TİLYAD) eğitimleri düzenlendi. Eğitimlerde Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan personelin çocuk ve travmalı hasta yönetimi konusunda bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla beceri uygulamaları ve uygulama senaryoları makyaj mulaj ile desteklenerek gerçeği aratmayacak şekilde senaryo ve vakalar uygulamalı olarak anlatıldı. İlimizde görev yapan 112 personelinin mesleki gelişimine katkı sağlayacak olan tüm modül eğitimler aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu