Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Sağlıkçılar, Vali Kolat’ı ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret ettiler.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyarette; İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Boyabatlı, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Tekin Akça ve sağlık çalışanları bulundu. Vali Kolat, 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak, Kırıkkale olarak sağlık alanında ciddi mesafeler kat edildiğini, ilimize artık diğer illerden de hasta geldiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
 
YILIN DOKTORLARI
Daha sonra, sağlık hizmetlerinin sunumu, verilen talimatların yerine getirilmesi ve mesai mefhumu gözetilmeksizin özverili çalışmalarından dolayı Vali Kolat, İl Sağlık Müdürü Uzun, İl Halk Sağlığı Müdürü Güngüneş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Boyabatlı, ‘Yılın Doktorları’ olarak seçilen Yüksek İhtisas Hastanesi’nde görev yapan Nefroloji Uzmanı Dr. Ramazan Öztürk’e, 112 Komuta Kontrol Merkezi Danışman Hekimi Dr. Kerim Çolak ‘a ve Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı KETEM’ de görev yapan Dr. Elmas Şen’e Başarı Belgelerini takdim ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu