Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Sağlıklı Yaşam Aracı Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık bakanlığının toplumun sağlıklı yaşam düzeyine yönelik önemli katkılarından biri olan sağlıklı yaşam projesi hızla devam etmektedir. Sağlıklı yaşama önemli katkı sunacak olan Sağlıklı yaşam aracı artık Kırıkkaleli vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

DAHA SAĞLIKLI KIRIKKALE İÇİN

Kırıkkale iline yeni kazandırılan Sağlıklı Yaşam Aracı, halkı sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirme yapmak amacıyla tam donanımla personel ve aracıyla hizmete girdi. Okulların kapanmasına kısa süre kala öğrencilere de sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Ramazan boyunca akşam saatlerinde Atatürk Bulvarında sağlıklı yaşam konusunda halk aydınlatılmaya devam edecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, ‘’ İlimize yeni kazandırılan Sağlıklı Yaşam Aracı ve vefakâr Sağlık personelimiz Atatürk Bulvarında saat kulesi etrafında vatandaşımızı sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirme ve afiş broşür dağıtımı için görev başında. Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak tüm vatandaşlarımızı özellikle Ramazan da beslenme konusu başta olmak üzere iftar sonrası araç standımıza bekliyoruz. Her şey daha sağlıklı bir Kırıkkale için…’’ dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu