Sağlık

Sahada Görev Yapan Personellerin Fikirleri Alındı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu ve İş Yeri Temsilcileri ile birlikte yaklaşan mübarek kurban bayramı öncesinde Keskin ilçesine ziyaretlerde bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Akdoğan, Keskin İlçe Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm. Dr. Salih Süha Çetin,  İdari ve Mali İşler Müdürü Murat Çaykara, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi ve ilçede görev yapan personelleri ziyaret etti. Ziyaretlerinde gündeme dair konuları değerlendiren Akdoğan yaklaşan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan personellerin fikirlerini aldı.

Başkan Akdoğan ziyaretlerinde “Ziyaretlerimizin amacı mesai arkadaşlarımızın yaklaşan mübarek Kurban Bayramı öncesinde Bayramlaşalım ve yine yaklaşan Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan arkadaşlarımızın fikirlerini almak. Sağlık-Sen olarak bizler için sahada çalışan arkadaşlarımızın beklentileri ve talepleri önemlidir. Bu beklentileri Genel Merkezimizle paylaşıyor ve takip ediyoruz” şeklinde duygularını düşüncelerini ifade etti.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu