GündemKırıkkaleManşet

Sakal-ı şerif  büyük ilgi gördü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

2015 yılı Ramazan ayı hizmetleri çerçevesinde İl Müftülüğü tarafından 5 ekip oluşturularak 30 camide Kur’an ziyafeti ve 52 camide Sakalı Şerif ziyareti gerçekleştiriliyor.

 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Gürler camiinde gerçekleştirilen Kur’an ziyafetine ve Sakalı Şerif ziyaretine katılan İl Müftüsü Bekir Gerek; yaptığı konuşmada, Kur’an-ın insanlar için bir hayat rehberi olduğunu, Kur’an-ı okumakla, dinlemek ve yaşamakla ibadet yapıldığını, imanın güçlendiğini, gönüllerin zinetlendiğini, kalplerin huzur bulduğunu ifade ederek, İl Müftülüğü olarak gerçekleştirilen bu hizmetin halk tarafından takdir edildiğini belirtti. Kur’an ziyafetlerinde Sakalı şerif ziyaretleri de gerçekleştirildiğini, mü’minlerin Peygamber Efendimizin Sakalı Şerifini ziyaret etmenin heyecanını yaşadığını vurgulayan Gerek, Sakalı şerif ziyaretlerinde gözyaşlarının sel olduğunu belirtti. Gerek, bu ziyaretlerin ve hizmetlerin Peygamber sevgisini artırdığını belirtti. Öte yandan Nokta camiinde gerçekleştirilen Kur’an ziyafeti ve Sakalı Şerif ziyareti büyük ilgi gördü.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu