Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Sami Dayı hayata gözlerini yumdu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yıllarca Kırıkkalespor’un malzemeciliğini yapan nam-ı diğer Samı Dayı vefat etti.

 

BENİM CENAZEMİ MKE KIRIKKALESPORLULAR KALDIRIR

Kırıkkalespor’un tarihini adeta yüzündeki çizgilerde barındıran ve kulüple özdeşen bir isim olan nam-ı diğer Sami Dayı, bir süredir tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Hastanesi’nde gözlerini hayata yumdu. Kırıkkalesporluların sevdiği bir sima olan Sami Uslu, dün öğle namazını müteakiben Bahçelievler camiden son yolculuğuna uğurlandı. Tedavisi sürecinde kendisinin yalnız bırakıldığından dolayı sitem eden Sami Uslu, “Benim cenazemi MKE Kırıkkalesporlular kaldırır.”sözleriyle duygulu mesajlar vermişti.

 

KIRIKKALESPORLULARIN SAMİ DAYISI

Maç  günlerinde kulüp binası kapısında bekleyerek gelen misafirleri içeri alan  Sami Uslu, arada yaşlılığından dolayı kulüp başkanını ve yöneticileri kulüp binasına almayarak çevresindekileri gülmekten kırıp geçiren önemli mizahlardan birisiydi. Kırıkkalespor tarihinin en önemli başarılarını ve şampiyonluklarını  gören Sami Uslu, vefatıyla en önemli efsanelerden biri olarak tarihteki yerini aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
6 Şubat 2019 20:14

Dayı Rabbim Taksiratını Affetsin ? Yolun Açık Mekanın Cennet Olsun, Kırıkkale Sevdalısı Sami Ağam Kimler Geldi Kimler Geçti ?

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x