Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şampiyon sporcuya moral desteği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
27-28 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul’da yapılan Türkiye Salon Atletizm yarışmalarında Yıldız kızlar kategorisini dereceyle bitiren ve Türkiye Şampiyonu olan Kırıkkale Spor Lisesi 11’nci sınıf öğrencisi Semra Karaslan ve okul yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti.
 
Saygılı’ya forma hediyesi
Başarılı sporcu Semra Karaslan’ı makamında kabul ederek başarısından dolayı tebrik eden Saygılı, hediye verdi. Ziyarette yapılacak şampiyonalar hakkında bilgi veren başarılı sporcu Karaslan, 15-19 Temmuz 2015 tarihleri arasında Kolombiya’da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkını elde ettiğini söyledi. Yapılan ziyarette Kırıkkale Spor Lisesi Okul Müdürü İbrahim Tarım ise Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya Kırıkkale Spor Lisesi formasını hediye etti.
 
Destek vermeye hazırız
Okul ideresi ve şampiyon öğrencinin yaptığı ziyarette bir konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, “Gençlerimizin özellikle spor konusunda başarılı olmaları bizi çok mutlu ediyor. İnşallah başarılarının devamı olur. Bizde bu konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Yapılacak müsabakalarda genç kızımıza başarılar diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu