Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Sandığa Gideceğiz Gereğini Yapacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Kırıkkale’ye gelerek seçim çalışması yaptı

HABER: YELİZ ERDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, hafta sonu Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Kırıkkale’ye geldi.

Hüseyin Kahya Parkı girişinde düzenlenen mitingde Kırıkkalelilere seslenen Tezcan, şu ifadelere yer verdi;

“Her yeri görüyoruz durum ortada. Sevgili Kırıkkaleli kardeşlerim. Birinci eşik olan 14 Mayıs geçildi. Milletvekili seçimini tamamladık. Aziz milletimiz cumhurbaşkanlığı seçimini ikinci tura bıraktı. İlk turda cumhurbaşkanlığında birinci turun kazananı yok. Hiç kimse yüzde elliyi geçemedi seçim ikinci tura kaldı.

21 yıldan bu yana bu millet kimseye vermediği iktidarı sana verdim. Tek başına. Ve bu 21 yıllık iktidarın sonunda emekli, yoksullaştı. Esnaf iflas etti. Çiftçi fakirleşti. Toprağın bereketi kayboldu. Memuru, işçisi, emeklisi herkes, çiftçisi, herkes yokluk, yoksulluk içinde. Ne oldu? Beş sene önce milletten yetkiyi verin bu fakire yetkiyi görün ne olacak dediğinizde millet fakire yetkiyi verdi daha çok fakirleşti. Dolar dört liraydı yirmi bir liraya geldi dayandı. Mazot on kat arttı. Çiftçi ilaca gübreye gücü yetmiyor. İlk tur seçimleri tamamlandı şimdi sıra ikinci tur seçimlerine geldi. İkinci turda sandığa gideceğiz gereğini yapacağız. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi.

Mitinge CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal’ın yanı sıra Millet İttifakını oluşturan CHP, İYİ Parti, SP, Gelecek ve Deva Parti il başkanları ve yöneticileri katıldı.

Sandığa Gideceğiz Gereğini Yapacağız - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu