Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

AK Partili Milletvekili Kaplan, ‘Erdoğan’a Destek İstedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’deki sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi.

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ev sahipliğinde kent genelinde bulunan Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileriyle Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek toplantısı yapıldı.

Toplantıya AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç, teşkilat yöneticileri, 28. Dönem Milletvekili adayları Ergün Tekin, M.Emin Avundukluoğlu ve STK yöneticileri katıldı.

Toplantıda AK Parti hükümeti döneminde yapılan çalışmalar anlatıldı, yeni dönem için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istendi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan toplantıyla ilgili bilgiler vererek, “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’nın ev sahipliğinde Milletvekili Adaylarımız Ergün Tekin, Muhammet Emin Avundukluoğlu, İl Başkanımız Bahadır Kılıç, Merkez İlçe Başkanımız Turgay Sarıaydın ve Teşkilat Üyelerimizle birlikte Kırıkkale’mizde faaliyet gösteren STK temsilcilerimiz ile bir araya geldik. 28 Mayıs’ta güven ve istikrarın sürmesi, Türkiye’nin büyümesi, için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu