Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Dane kaybına aman yok

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de hasat mevsimi yaklaşırken, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personel eğitimlerine de devam ediyor. Daha etkin denetim için il müdürlüğü personelinden 11 kişi daha eğitimden geçti.

 

KONTROLÖR SAYISI 80’E ULAŞTI

2018 yılı hasat mevsimi öncesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü biçerdöver kontrol işlemleri için hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Daha etkin denetim ve mümkün olan en düşük hasat kaybına ulaşmak için gereken tüm çalışmaları yapan İl Müdürlüğü, düzenlenen eğitim ile 11 personelini daha kontrolör ekibine dahil etti. Eğitimini tamamlayan 11 personelin daha biçerdöver kontrolörü olması ile Kırıkkale genelinde toplam kontrolör sayısı 80’ e ulaştı.

 

ÇİFTÇİNİN EMEĞİNİ KORUMAK BİZİM GÖREVİMİZ

Eğitimi tamamlayarak kontrolör olmaya hak kazanacak teknik personeller ile bir araya gelen İl Müdürü Sırrı Yılmaz “Çiftçinin emeğini korumak bizim görevimiz, bu kutsal bir görev ve özverili çalışarak bu görevi layıkıyla yerine getireceğinizden eminim “seklinde konuştu. Tarımsal üretimin tarladan sofraya kadar ciddi bir süreç olduğuna ve bu süreçte emeğin her aşamada korunması gerektiğine değinen Yılmaz, görevli ekiplere başarılar diledi.

HABER. MEHMET ERKOÇ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x