Asayiş

Şantaj zanlısı yakalandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, başka bir vilayette yaşayan N.B. isimli müştekiye şantajda bulunan E.M.K. isimli şüpheliyi başarılı bir operasyonla yakaladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, başka bir vilayette yaşayan N.B. isimli müştekiye şantajda bulunan E.M.K. isimli şüpheliyi başarılı bir operasyonla yakaladı.

Şüphelinin çalıştığı işyerinde gerçekleşen operasyon sonucunda E.M.K., gözaltına alındı ve yasal işlemler için emniyet birimine götürüldü.Emniyet yetkilileri, yapılan detaylı soruşturma sonucunda elde edilen bilgiler doğrultusunda şantaj suçunu gerçekleştirdiği belirlenen şüphelinin yakalanması için azim ve kararlılıkla çalıştıklarını belirtti. Yapılan operasyonun ardından şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak adalete teslim edildi.Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına gerçekleştirdiği operasyonlara devam edeceğini kamuoyuna duyurdu. Halkın güvenliği için titizlikle çalışan emniyet güçleri, suçluların adalet önüne çıkarılması ve toplumun huzurunu koruma konusundaki kararlılıklarını vurguladı.Yakalanan şüpheli hakkında başlatılan yasal süreç, hukuk çerçevesinde titizlikle sürdürülecek olup, kamuoyuna yapılan bu duyuru ile vatandaşlar bilgilendirilmiş oldu. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların da işbirliği ve duyarlılık göstermesiyle suçlarla etkili bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x