Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKırıkkaleSpor

Saran’dan Çerikli’ye spor salonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkaleli Hayırsever İşadamı Sadettin Saran bu kez Çerikli Kasabasına Çok Amaçlı Spor Salonu yaptırıyor. Çok amaçlı spor salonu için ilk kazmayı vurduklarını söyleyen Belediye Başkanı Nuh Şahin, desteklerinden dolayı Saran’a teşekkür etti.

 

İLK KAZMA VURULDU

Kırıkkale’de yaptırdığı okul, spor salonu ve sosyal yardımlarıyla takdir toplayan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkaleli Hayırsever İşadamı Sadettin Saran şimdi de Çerikli Kasabasına çok amaçlı spor salonu yaptırıyor. Çok Amaçlı Spor Salonu için belediye tarafından yer belirlenirken, arazide ilk kazma vuruldu. Spor salonu inşaatının kısa bir zaman içerisinde başlayarak tamamlanması bekleniyor.

 

KIRIKKALE SEVDALISI

Desteklerinden dolayı Saran’a teşekkür eden Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin “Milli Sporcumuz spor adamı ve sporcu Dostu başarılı iş adamı Çok Kıymetli Sadettin Saran Abimin Kasabamızda yaptıracağı geleceğimizin teminatı olan Gençlerimize Yönelik Amaçlı Spor kompleksine İlk Kazmayı Vurduk. Bizlerden ve Kırıkkalemizden her zaman desteklerini esirgemeyen, hayırsever, ülke ve Kırıkkale sevdalısı, Sayın Sadettin Saran ve ailesine Şahsım ve Kasabamız adına bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x