Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Saran’dan Kırıkkale Esnafına Bir Milyon Lira

Saran Group’tan Korona Virüs Salgınına Karşı Mücadele İçin 1 Milyon TL’lik Bağış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saran Group’tan Korona Virüs Salgınına Karşı Mücadele İçin 1 Milyon TL’lik Bağış
Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs (Covid-19 )’le mücadeleye karşı önemli bir destek de Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’dan geldi.
Dünyada olduğu gibi ülkemizde de ölümlere yol açan Covid – 19 salgınının ortaya çıkarttığı olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 1 Milyon TL’lik bağışta bulundu.

Sadettin Saran, “İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde milletçe dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu süreçte, tüm Türkiye’de günlerdir kahramanca hizmet veren sağlık çalışanlarımıza destek olmanın hepimizin görevi olduğuna inanıyoruz. Ayrıca, Kırıkkale esnafına destek olmak amacıyla, bir de “Esnaf Yardım Paketi” oluşturuyoruz.Saran Group olarak bu bağlamda, Sağlık Bakanlığımıza ve baba ocağımız Kırıkkale’nin esnafına destek olmak için, toplamda 1.000.000 TL tutarında bir kaynak ayırdığımızı saygıyla duyuruyoruz.
Millet olarak, bu zor günleri de elbirliğiyle, sevgiyle atlatacağız ”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x