Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Sadettin Saran Gönül Zengini

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Sadettin Saran ulusal yayın yapan bir dergi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı arasında yer aldı.

HABER: TAHİR ERDEM

İş dünyasının nabzını tutan Capital Dergisi’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” araştırması yayımlandı. Hayırsever şirketler ve liderleri, dünyada ve Türkiye’de artan sosyal eşitsizliğe çare olurken, odaklarında ise gençler, kadınlar ve hassas gruplar ilk sıralarda yer aldı. Türkiye’nin önde gelen iş insanlarının bulunduğu listede bir de Kırıkkalelinin bulunması, şehirde yaşayan herkesin göğsünü kabarttı.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Sadettin Saran’ın Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı sıralamasında bu yıl 21. Sırada yer alması Kırıkkale’de gururla karşılandı. Toplumla birlikte, toplum için sloganıyla sosyal sorumluluk örneği sergileyen Saran Holdingin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda “Hep beraber, el ele vererek her şeyi başarabileceğimiz inancıyla çalışıyoruz. Gençlere ve ülkemize katkı sunmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu