Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Satranç turnuvası sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Satranç İl Temsilciliğinin 2013 faaliyet programında yer alan Kırıkkale İl Birinciliği Satranç Turnuvası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan Kırıkkale İl Birinciliği Satranç Turnuvasına 1 kategoride 40 sporcu katıldı. Turnuva sonunda ilk 3 dereceyi alan sporculara kupa ve madalya verilirken ilk 10’a giren sporcular madalya verildi. Ödül Töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; “Satranç bu turnuvada  olduğu gibi, değişik yaş, cinsiyet ve kültürden bireylerin eğlenebilecekleri, 7’den 70’e herkesin oynayabileceği bir faaliyette bir araya getiren bir köprü gibidir. Satranç dünyanın her yerinde oynandığı için evrensel bir oyundur. beyin cimnastiği olan satranç sporunun İlimizde gelişmesinde önemli katkıları olan Satranç İl Temsilcisi  Bülent Köksal’ın 2013 yılı içerisinde birçok faaliyet gerçekleştirildiği için teşekkür ediyorum” dedi. Turnuvaya katılan bütün sporcuları tebrik eden Ünlü,Turnuva’da birinci olan Gökbulut Yulia’nın Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi ve sporcumuza başarılar diledi.

İL BİRİNCİLİĞİ

1. Gökbulut Yulia

2. Özaslan Volkan

3. Başgönül Bekir Serkan

4. Doğru Kadir

VETERYAN

1. Abdurrahman Kaya

2. Mustafa Erdem

3. Turan Yılmaz

2001 KIZ

1. Emel Sultan Kapucu

2. Sinem Şenpınarlı

2003-2005 KIZ

1. Kaya Ervannur Tuana

2. Betülay Arslan

3. Beyza Nur Arslan

2001 VE KÜÇÜK ERKEKLER

1. Akif İlhan

2. Lütfücan Bahat

3. Furkan Tetik

4. Gökhan Durukal

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu