Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Saygılı: “Gönüllerin Başkanı Olmak İçin Çabalayacağım”

Ak Parti Kırıkkale Belediye başkan adayı ve mevcut belediye başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti il binasında basın toplantısı düzenledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Belediye başkan adayı ve mevcut belediye başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti il binasında basın toplantısı düzenledi.

Ak Parti Kırıkkale il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan Saygılı şu ifadelere yer verdi; “Allah’ın hesabında bugün bizim tekrar aday olmamız varmış. Herkes hesap yapar ama Allah’ın hesabı olur. Eğer ben aday olmasaydım da Allah’ın hesabı olacaktı. Biz doğru yolda yürümek zorundayız ama kaderimizi Allah çiziyor. Bugün bizim burada bulunmamız Allah’ın dileğiydi. Allah dedi ki; ‘yürü aday ol.’ Sayın; Cumhurbaşkanımız da bize güvendi, takdir etti, araştırdı, inceledi nihai sonuçta bir tane aday çıkacak. Şimdi aday adaylığı süreci bitti. Artık adaylık süreci başladı. Şu anda ben öncelikle sizlerin teşkilatın adayıyım bu teşkilat eğer iyi bir sonuç alırsa benim başarım değil, teşkilatın başarısıdır. Değerli dava arkadaşlarım; önümüzde 4 aylık süreç var. Bu 4 aylık süreci çok iyi şekilde değerlendirmemiz gerekir. Biz uyum ve birliktelik içerisinde başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Allah nasip ederse belediye başkanlığı görevini bu halk tekrar bize verirse sizin hiç birinizin boynunuzu eğmeyeceğime söz veriyorum. Sizin emanetinize gece-gündüz sahip çıkacağım. 24 saat çalışacağım. Asla ve asla hiçbir şaibeye müsaade etmeyeceğim. Bizim talip olduğumuz tek şey bu yüce milletin hizmetkarı olmaktır.” dedi.

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ise konuşmasında; “Biz hepimiz biriz ha belediye başkanı Mehmet Saygılı ha İl Başkanı Nuh Dağdelen. Biz et ve tırnak gibiyiz. Bütün bu süreç içerisin de ben yaklaşık bir yıla aşkın il Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bundan sonra da hem seçim süreci içerisin de de hem seçimden sonra Kırıkkale hizmet noktasında yine et ve tırnak gibi çalışmaya Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Hepimize düşen bir şey var. Cumhurbaşkanımız adayımızı açıkladığı an orada bizi çekti ve dedi ki; ‘Arkadaşlar Kırıkkale’de çok güçlü bir şekilde çok güçlü çok yüksek bir oy oranıyla Allah’ın izniyle hem başkanımızı seçeceğiz hem partimizin bayrağını en üst seviyeye koymak için çalışacağız.’ Allah’ın izniyle bu süreç içerisinde teşkilatımızın gerekli üyeleri, tüm partililerimiz, tüm şehrimizle birlikte büyük ve coşkulu bir kampanya yürüteceğiz. Bu kampanyanın sonucunda inanıyorum ki başta il belediyemiz olmak üzere geri kalan 8 ilçe ve 2 belde ile birlikte 11 tane belediyeyi alarak götüreceğiz. Allah’ın izniyle Sayın; Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz, hediye edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
28 Kasım 2018 19:15

Çok Şükür Bu Adam Benim Başkanım Bir Beklentim Bir istegim olmamasına ragmen mutevazılığı dürüstlügü ve alcak gönullulugu ile sana oy verecegim. Oyumuzda hakkımızda helal olsun Mehmet Abimizsin Adam gibi adamsın iyi oldu. Bu film yeni basladı, Dere gecerken at degiştirilmez. Yuregimizle Dualarımızla ve Oylarımızla yanındayiz. Sadece yardımcılarını bi gözden geçirip, imar bölumundeki fen ve sehircilik işlerindeki yetkili kişileride ehil ve daha işten anlayan kendin gibi hoş gorulu hak hukuk gözeten kişileri getirir atarsan daha iyi olacak. 15 daire ev yapılıyor bir araçlık otopark yok, bu nasıl bi imar nasıl plan onaylayan imza atan hiçmi bunları görmuyor. Belediyede tek baş ve başkan sizsiniz kraldan fazlada kralcı olmaya gerek yok ya biat edecekler yada çekip gidecekler. Vaadler zamanla imkanla olur, kimsenin elinde sihirli deynek yok, Çabaladın çalıştın biz biliyoruz ve sanada güveniyoruz. Zaten bu adaylık sürecinde gıyahcılıkları çifte uygulamaları gördünüz herkez safını belli etti. Sagınızdaki solunuzdaki yanınızdaki ve arkanızdakileri iyi gördünüz. Her yanınızda olan her elinizden tutan dost değil Mehmet Başkanım. Sizde bu işlerde tecrubelendiniz Artık ederi kadar muamele görecekler. Hayırlı Uğurlu Olsun, Rabbim Yar ve Yardımcınız Olsun Varolasın Başarılar. Durustlugun, ictenligin Namuslu Olusun ve Temiz Kalpli ve Guler Yuzlu Mutevazı oldugundan ailecek size oy verecegiz. Tekrar Hayırlı Ugurlu Olsun Varolasın, Başarılar.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x