Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Saygılı’dan Esnafa Bayrak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarında sivil yerleşim yerlerine başlattığı saldırıları karşısında Azerbaycan’ın yanında olduklarını göstermek için şehir esnafına Azerbaycan ve Türk Bayrağını birlikte dağıttı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HER ZAMAN YANINDAYIZ
Ermenistan saldırılarına karşı ilk andan itibaren Türkiye bir kez daha kardeş ülke Azerbaycan’ın yanında olduğunu gösterdi. Kırıkkale’de de şehir esnafına kardeş ülke Azerbaycan’ın bayrağı ile birlikte Türk bayrağı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından dağıtıldı. Azerbaycan ordusunun mevzilerine ve sivil yerleşim yerlerine ateş açan Ermenistan’ı kınayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Bir millet iki devlet olarak Can Azerbaycan’ın her zaman yanındayız” ifadesini kullandı.

ZAFERE ULAŞACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR
Şehir esnafına Azerbaycan bayrağı dağıtarak can kardeşlerimiz Azerbaycan’ın yanında olduğunu göstermek istediklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Ermenistan’ın saldırısı sonucu sivillerin şehit olması, yaralıların bulunması ülkemizde büyük bir tepkiye neden olmuştur. Dünyanın da bu saldırılara karşı tepki vermesini istiyoruz. İnşallah kazanan da Azerbaycanlı kardeşlerimiz olacak, topraklarından işgalci Ermenistan’ı çıkarıp atacaktır. Bizlerin her koşulda Azerbaycan ile birlikte olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bunun da bir göstergesi olarak şehrimiz esnafına Azerbaycan bayrağı dağıtarak yakınlığımızı bir kez daha göstermek istedik. Esnafımızın da dağıttığımız bayrakları asarak desteklerini göstermiş olmaları bizleri ayrıca mutlu etti. Vatan topraklarının işgaline son verilmesi için Ermenistan’ın saldırısına karşı meşru müdafaa hakkını kullanan Azerbaycan ordusunun mutlak zafere ulaşacağına inancımız tamdır” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x