Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Saygılı’ya coşkulu karşılama

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı şehre dönüşünde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

KÖSELER’DE KARŞILANDI

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde önceki gün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılan Saygılı’yı, Ankara-Kırıkkale karayolundaki Köseler Dinlenme Tesisleri’nde partililer ve vatandaşlar karşıladı. Saygılı, araç konvoyu eşliğinde Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı binası önüne geldi. Burada düzenlenen karşılama töreninde konuşan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, partilerinde aday olmanın zor olduğunu ancak aday olduktan sonra kazanmanın kolay olduğunu söyledi.

‘KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN’

Demir, bugünkü tabloya bakıldığında Ak Parti adayının Kırıkkale’de belediye başkanı seçileceğini belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir ibadet aşkıyla ve milletine sevdalı bir şekilde çalıştığını dile getiren Demir, “Bu dava için gecemizi gündüzümüze katıp Ak Parti’nin bayrağının yine Kırıkkale Belediyesi’nde dalgalanmasına hep birlikte gayret edeceğiz” diye konuştu. Tüm aday adaylarına teşekkür eden Demir, “Adaylık bir kişiye nasip olacaktı, o da değerli kardeşimiz, İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Saygılı’ya nasip oldu. Adaylığı, kendisine, ailesine, Kırıkkale’ye ve partimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Mehmet Saygılı ise doğdukları ve doydukları kente hizmet edeceklerini belirtti. Birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale’yi en iyi yere getirmek için çalışacaklarını ifade eden Saygılı, Başbakan Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Mehmet Demir ve tüm partililere gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
keskinli
keskinli
9 Aralık 2013 17:26

amman solundaki zata dikkat et zira kendisi çok iyi bir belediye başkanıdır!!!

Başa dön tuşu