Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Teşkilat Bağrıaçık’ı istiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’nin il adayı belirlendi şimdi gözler, ilçeler ve beldelere çevrildi. Hacılar Beldesi için meraklı bekleyiş sürerken, yapılan temayülde mevcut Belediye Başkanı Bağrıaçık’ın açık ara üstünlük sağladığı öğrenildi.

İŞTE TEMAYÜL SONUÇLARI

Edinilen bilgiye göre AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan temayülde mevcut Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık açık ara üsütünlük sağladı. Gazetemizin ulaştığı temayül sonuçlarına göre; Bünyamin Durmaz 2 oy, Mustafa Çolak 1 oy, Memduh Koyuncu 2 oy ve Mehmet Koyuncu 6 oy aldı. Mevcut Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık ise 55 oy alarak rakiplerine karşı büyük üstünlük sağladı.

HACILAR7DA HUZUR İSTİKRARI

Geçmiş yıllarda yaşanan huzursuzluklardan dolayı hassasiyet gösterilen Hacılar Beldesi’nde mevcut Başkan Memduh Bağrıaçık’ın döneminde belde de huzursuzluk yaşanmaması ve Bağrıaçık’ın halk tarafından sevilmesi aday seçiminde büyük avantaj sağlıyor. Belde adaylarının Aralık ayının üçüncü haftasında açıklanması bekleniyor.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
selcuk bodue
selcuk bodue
10 Aralık 2013 01:52

Ak parti Hacılar Kasabası Belediye Baskan Adayı Sayın:Mustafa ÇOLAK tır.Hayırlı ugurlu olsun.

hacılarlı
hacılarlı
9 Aralık 2013 18:04

hacılar kasabasında zaten seçimden 2 sene geçmeden huzursuzluk durmaz. 2 seneden sonra herkes seçimi unutur. birbirleriyle kaynasır. bu seçimdede gene huzursuzluk olacaktır eminim

Başa dön tuşu