Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Sefer ve Cansız Ailelerinin Mutlu Günü

Petrol İş Sendikası Kırıkkale Şube başkanı olarak uzun yıllar başarılı görev yapan Recep Sefer ile eşi Leyla Sefer'in oğlu Ziya Ozan Sefer ile Kırşehir Sıdıklı köyü eski Muhtarı Memiş Cansız ve eşi Yüksel Cansız'ın Kızı Funda Cansız hayatlarını birleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Petrol İş Sendikası Kırıkkale Şube başkanı olarak uzun yıllar başarılı görev yapan Recep Sefer ile eşi Leyla Sefer’in oğlu Ziya Ozan Sefer ile Kırşehir Sıdıklı köyü eski Muhtarı Memiş Cansız ve eşi Yüksel Cansız’ın Kızı Funda Cansız hayatlarını birleştirdi.

GENİŞ KATILIM

 Düğün Kırşehir Kızılcaköyde  Cuma ve Cumartesi köy düğünü  olarak yapıldı. Pazar günü ( 25 Temmuz ) Kırıkkale Beyaz Saray’da gerçekleşti . Düğüne çok sayıda siyasetçi, sendikacı işçi ve vatandaşlar katıldı.Sefer ve Cansız aileleri davetlileri kapıda karşıladı. Damat Ozan Sefer Tüpraş Kırıkkale rafinerisinde çalışmakta. Gelin Funda  Cansız Yahşihan TOKİ ilköğretim okulunda öğretmen olarak görev yapıyor.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Sefer ve Cansız ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde sosyal mesafeye dikkat ederek  doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Bizlerde Kalehaber gazetesi ailesi olarak Sefer ve Cansız ailelerine mutluluklar dileriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x