Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Şehidimiz Fatih Yurtoğlu’nun Babası Osman Yurtoğlu Vefat Etti.

25.05.1994 tarihinde Muş ili Kızılağaç beldesi kırsalında 14 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği operasyon sırasında şehit olan Özel Harekât Polisi Fatih Yurtoğlu'nun babası Osman Yurtoğlu vefat etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

25.05.1994 tarihinde Muş ili Kızılağaç beldesi kırsalında 14 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği operasyon sırasında şehit olan Özel Harekât Polisi Fatih Yurtoğlu’nun babası Osman Yurtoğlu vefat etti.Merhum Osman Yurtoğlu ’un cenazesi, Etiler mahallesi Ulu Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze namazına, İçişleri Eski Bakanı Beşir Atalay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, şehit aileleri, gaziler, daire müdürleri, merhumun yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Haber71.Net olarak şehidimiz Fatih Yurtoğlu’nun babası Osman Yurtoğlu’na Allah’tan rahmet diliyor, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerimiz iletiyoruz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x