Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Şehit Aileleri Genel Sekreter Karahanı Ziyaret Etti

Vatan İçin Can Verenler Derneği Şehit Aileleri Başkanı Mümtaz Torunlu, İl Özel İdaresi Genel sekreteri Haluk Karahan'ı ziyaret ederek belge ile ödüllendirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MİLLETİNİN EN ÖNEMLİ VASIFLARINDAN
Kendilerine verdiği destekten dolayı Karahan’a teşekkür eden Vatan İçin Can Verenler Derneği Şehit Aileleri Başkanı Mümtaz Torunlu, “Böyle vatanperver insanlar olduğu sürece şehit aileleri her zaman dimdik ayakta olmaya devam edecek.”dedi. Şehitlik makamı ve gaziliğin herkese nasip olmayan yüce bir makam olduğunu belirten İl Özel İdaresi Genel sekreterimiz Haluk Karahan, “Müslüman Türk milletinin en önemli vasıflarından biri de hiç şüphesiz vatanı için, bayrağı için, dini ve namusu için gerektiğinde gözünü kırpmadan, hiç düşünmeden, canı gönülden ölüme gitmesi ve bu değerler için savaşarak mücadele etmesidir. Milletimiz için şehitlik ve gazilik en mukaddes makamlardır ve şehit ve gazilerimiz her zaman baş tacı yapılmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal gazidir. Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Bey ve Kurtuluş Savaşımızı yöneten Meclisimiz gazi olduğu gibi, şimdiki Meclisimiz de gazidir. Tarihi boyunca Türk milleti pek çok mücadeleler vermiştir. Çanakkale’de, Sakarya’da, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde,yakın zaman da Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtları şimdide birçok alanda ordumuz ve milletimiz büyük mücadele göstermiştir ve göstermeye devam etmektedir. Verilen mücadelelerle ülkemiz üzerinde planları olanların oyunları bozulmuş, yaptıkları planlar boşa çıkmıştır. Onların oyunlarının bozulması, yaptıkları planların boşa çıkması şehit ve gazilerimiz sayesindedir.”

MİNNET VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ
Torunlu, “Şehitlik mertebesine yükselen ve gazilik onuruna erişen vatanımızın asil evlatları olan sizlere minnet ve şükran borçluyuz. Milletimiz, şehitlerimizin ve gazilerinin hatırasını canlı tutmakta, onları daima hayırla yâd etmekte; şehitlerine, gazilerine ve onların ailelerine daima özel bir değer vermektedir. Devlet olarak bizim de, 7/24 sizin yanınızda olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Sorunlarınızı gidermek amacıyla elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum”

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x