GündemKırıkkaleManşet

Şehit aileleri ve gaziler Afyonkarahisar’da toplandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Yarbay Taner Uran başkanlığında Genel Merkeze bağlı 43 Şube Başkanı ve 18 Temsilci Geleneksel Şube Başkanları istişare toplantılarını Afyonkarahisar ilinde gerçekleştirdi.

 

BİLGİLENDİRME YAPILDI

İlimizi temsilen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek 2.Başkanı Yusuf Baran’nın katıldığı toplantıda Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı ve Başbakanlık Personel Atamaları Daire Başkanlığı Eğitim uzmanları tarafından Şehit aileleri ve Gazilerle ilgili mevzuatlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Ev sahipliğini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burahanettin Çoban’ın yaptığı Şube Başkanları İstişare toplantısı programları dolu dolu geçti.

 

ŞEHİTLER ANILDI

Afyonkarahisar belediyesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı tarafından ortaklaşa olarak Aziz Şehitlerimiz için kur’an-Kerim ve tasavvuf konseri düzenlendi. Düzenlenen Programa Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, Şube Başkanları ve vatandaşların katıldığı Atatürk Spor Salonunda bütün Şehitlerimiz bir kez daha anıldı.

 

ZİYARETLER YAPILDI

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunu hazırlayan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin yapıldığı Kocatepe anıtını ve Afyonkarahisar İl Merkezindeki Zafer Müzesindeki Gazi Mustafa Kemal ve Silah arkadaşlarının Kullandığı çalışma odaları ve Silahlarının sergilendiği tarihi eserleri de inceleyen Genel Başkan ve Şube Başkanları Afyonkarahisar Şehit ve Gazi aileleri Derneğini de ziyaret ettiler.

2009, 2012 tarihleri arasında İlimizde Valilik yapmış olan ve 2014 yılından itibaren Afyonkarahisar Valisi olan Hakan Yusuf Güner tarafından Genel Başkan ve Şube Başkanları ziyaret edildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyarette Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ile sohbet eden Vali Güner, Kırıkkale ve Dernek hakkında bilgi aldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı;

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e, Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Çoban’a, Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya göstermiş oldukları misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu