Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine Manevi Destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erol Tuğ, Öğretmen arkadaşları ve bir grup öğrenci ile beraber Şehit ailelerini ve Gazileri Derneklerinde ziyaret ettiler.
AİLELERİNİZLE ZİYARET EDİN
Dernek başkanı Rıfat Öcal düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getirirken, Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin merak ettiği soruları da cevaplayan Başkan Öcal öğrencilerden Yüzde Yüz başarı beklediklerini, Derneğin ve Şehitliğin velileri ile beraber de ziyaret etmelerini istedi.
HAKLARINIZI ÖDEYEMEYİZ
Okul Müdürü ve aynı zamanda Şehit J.Onb. Abdulkadir Tuğ’un kardeşi olan Erol Tuğ Ziyaret vesilesi ile yaptığı konuşmada, “Aziz Şehitlerimiz, Yüce vatanımız uğruna canlarınızı feda ettiniz. Haklarınızı ödeyemeyiz. Size minnettarız. Sizlerin Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Biz Eğitimcilere düşen emanetiniz olan Vatanı, Milleti ve Bayrağımızı sizler gibi canı pahasına müdafaa etmek ve Vatanını canından çok sevecek nesiller yetiştirmektir.
Değerli Gazilerimiz, sizlere de minnettarız, sizlere ve Şehitlerimizin ailelerine sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyoruz. Bütün Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.
ÖĞRENCİLERDEN SÖZ ALINDI
Dernek ziyareti sonrası Dernek üyeleri ile beraber Kırıkkale Şehitliğini ziyaret eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şehitlikte incelemelerde bulundular. Öğrencilere Şehitlik hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal” İlimiz Şehitliğinin 5000 metre kare olduğunu şuana kadar 39 Asker, 15 Polis ve 33 Makine Kimya Kurumu olmak üzere 87 şehidimizin defnedildiğini söyledi. Şehitlik camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından tüm Şehitlerimiz ve hayatlarını kaybeden Gazilerimiz anısına Kuran okundu ve dua edildi. Şehit babalarının ellerini öpen öğrenciler, Şehitlerimizin manevi huzurunda başarılı birer öğrenci olacaklarına söz verdiler.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x