Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Şehit çocuğuna doğum günü sürprizi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Nazır Elitok’un oğlu Göktuğ’a doğum günü sürprizi yaptı.

GÖKTUĞ ARTIK 8 YAŞINDA BİR DELİKANLI

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Nazır Elitok’un Türkiye Cumhuriyeti Devletine 17 Ağustos 2011 tarihinde emanet ettiği oğlu Göktuğ Sekizinci Yaş gününü kutladı.  Babasının Şehit olduğunda henüz Dokuz Aylık olan Göktuğ artık 8 yaşında bir delikanlı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rıfat Öcal, Şehit Elitok’a Allah’tan Rahmet, Elitok Ailesine Sabır ve Başsağlığı, Göktuğ’umuzdan da Babasına yakışır bir evlat olarak yetişmesini beklediklerini söyleyerek, sağlıklı ve başarılı yıllar diledi. Şehit J.Uzm.Çvş Nazır Elitok; Hakkari Jandarma Komando Özel Harekat ve Tabur Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken; 17 Ağustos 2011 tarihinde Hakkari Çöplük Çeşme Mevkiinde PKK tarafından daha önceden yola döşenmiş mayının patlaması sonucu Şehitlik Mertebesine ulaşmıştı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x