Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelKırıkkale

Şehit Erdem Mut’un ismi yaşayacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Şehit Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut için daha önce kendi isminin verildiği Ortaokulda, kendisiyle ilgili bilgilerin yazıldığı özel köşe oluşturuldu.

 

ŞEHİTLİK KÖŞESİ OLUŞTURULDU

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında yürütülen operasyonda ATAK Helikopterinin düşmesi sonucu 10 Şubat 2018 tarihinde şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut için daha önce kendi isminin verildiği Ortaokulda, kendisiyle ilgili bilgilerin yazıldığı özel köşe oluşturuldu. Şehit Erdem Mut Ortaokulunda, oluşturulan şehitlik köşesi için açılış töreni düzenlendi.  Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

 

TÜRK BAYRAĞI VE KUR’AN-I KERİM TAKDİM EDİLDİ

Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından mesai arkadaşı Pilot Üsteğmen Yunus Emre Develi tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi. Törende konuşan Kırıkkale Valiliği Hukuk Müşaviri Ahmet Altun ise tüm şehitlere ve gazilere olan minnet ve şükran duygularını ifade ederek şehidin annesi ve babasına Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim etti. Daha sonra Altun ve protokol üyeleri, Şehit Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut’un anne ve babası ile birlikte şehidimiz için oluşturulan özel köşenin açılışını gerçekleştirdi.

 

YANIZ BIRAKMADILAR

Açılışa Kırıkkale Valiliği Hukuk Müşaviri Ahmet Altun, Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehidin ailesi ve mesai arkadaşları, şehit yakınları ve gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x