Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehit Mutlu dualarla anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Özgür Mutlu Ramazan Ayı vesilesiyle kabir ziyareti ve ailesi tarafından verilen iftar yemeği ile anıldı.

 

KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı Şehit Piyade Sözleşmeli Er Özgür Mutlu’nun kabrinin bulunduğu Şehitlik ziyareti ile başladı. Şehitlik ziyaretinde Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra Şehidin ailesi taziyeleri kabul etti. Şehitlik ziyareti sonrası Şehidin ailesi tarafından Dernek binasında yakınlarına ve Dernek üyelerine iftar yemeği ikram edildi.

 

ÇUKURCA’DA ŞEHİT OLMUŞTU

Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Şehit Özgür Mutlu hakkında şu bilgileri verdi. Öcal, “Şehidimiz Özgür Mutlu; Vatani görevini tamamladıktan sonra Sözleşmeli Er olarak Sivas 5.Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı emrinde temel eğitimini tamamlayarak 13 Ağustos 2016 tarihinde Hakkari İli Çukurca İlçesindeki 2.Hudut Tabur Komutanlığı emrinde görevine başlamıştır. Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Özgür Mutlu kardeşimiz 02 Aralık 2016 tarihinde Hakkari İli Çukurca İlçesi Güven Dağı Üs bölgesinde bölücü pkk terör örgütü ile girilen çatışma sonucu Şehitlik Mertebesine ulaşmıştır”

 

KUR’AN-I KERİM OKUNDU

“Bekar olan Şehidimiz Kırıkkale Nur Camide Kılınan cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir” dedi. İftar programı sonrası İl Vaizi Hilmi Keleş tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından yapılan dualarla Şehit Özgür Mutlu ve bütün şehitlerimiz anıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x