Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehitler Anıtı 15 Temmuz’da Açılıyor

Son aşamaya gelinen şehitler anıtının 15 Temmuz'da açılışı yapılacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Nüfus oranına göre en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale’nin şu ana kadar vatan uğruna can veren şehitlerimizin anılarını yaşatmak amacıyla yapılan “Şehitler Anıtı” tamamlanmak üzere. Son aşamaya gelinen şehitler anıtının 15 Temmuz’da açılışı yapılacak.

 

Vatanın bölünmez bütünlüğü için en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale’de Vali Yunus Sezer’in gayret ve çalışmaları sonucunda çalışmalarına başlanılan ‘Şehitler anıtı ve müze alanı’ hızlı şekilde devam ediyor. Vali Yunus Sezer yapım çalışmaları devam eden ‘Şehitler Anıtı ve Müze’ alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Kırıkkale’nin şu ana kadar vatan uğruna can veren şehitlerimizin anılarını yaşatmak amacıyla yapılan “Şehitler Anıtı” tamamlanmak üzere. Son aşamaya gelinen şehitler anıtının 15 Temmuz’da açılışı yapılacak. Kızılırmak Mahallesinde bulunan alanda incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Sezer, şehitlerin anılarını burada yaşatmak için buranın önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Sezer, bölgenin 15 Temmuz’da açılacağını dile getirdi.  İçerisinde şehitlerin fotoğraflarının ve anılarının yer alacağı alan hakkında Sezer, “Bizler şehitlerimize minnet borçluyuz. Onların aziz hatıralarını canlı tutmak için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x