GündemManşet

Şehitler dolayısıyla işyerlerini kapattılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehitler dolayısıyla işyerlerini kapattılar

Zeytin Dalı harekatında 8 Mehmetçiğin şehit düşmesi, 12 Mehmetçiğin yaralanma haberiyle yasa bürünen Kırıkkale’de alkollü lokanta ve eğlence işletmeciliği yapan esnaflar işyerlerini açmama kararı aldı.

İŞYERLERİNİ AÇMAMA KARARI ALDILAR

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce (TSK) Afrin deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışmadan acı haber geldi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre operasyonda 8 Mehmetçiğin şehit düştüğünü, 12 Mehmetçiğin de yaralandığını bildirdi. Haberle yasa bürünen Kırıkkale’de alkollü lokanta ve eğlence işletmeciliği yapan esnaflardan örnek bir davranış geldi. Alkollü lokanta ve eğlence işletmeciliği yapan esnaflar şehitler dolayısıyla bir günlüğüne işyerlerini açmama kararı aldı.

ODA BAŞKANI EROĞLU ZİYARET ETTİ

Karar alan esnafları ziyaret eden Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu “Kırıkkale de alkollü  lokanta ve eğlence işletmeciliği yapan esnaf kardeşlerim bugün yaptıkları açıklamada 02/03/2018 günü yas ilan edip iş yerlerini açmayacaklarını söylediler. Gencecik yavrularımız vatan için şehit olurken bizler eğlence sunamayız dediler. Esnaf kardeşlerimin bu düşüncelerine karşı onlara sonsuz teşekkür ederim. Bizim topraklarımıza hakim olmak hiçbir zaman kolay olmadı, olmayacakta. İşte bu yüzden sadece savaşmak yetmez, onlara asla yıkılmayacağımızı hep dimdik duracağımızı bir ölsek bin çoğalacağımızı göstermemiz gerekir. Son olarak şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyoruz. Bu acı milletimizin son acısı olur inşallah” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x